Et landsdækkende og velsmurt administrationsapparat, gør os gearede til såvel store som små erhvervskunder

Vi spænder bredt inden for professionelle serviceydelser, og tilbyder vores service til alle størrelser af virksomheder i hele Danmark.

Med rengøringsservice fra SMP får I et rengøringsfirma, som går grundigt og effektivt til værks. Alle indsatser evalueres løbende, så I kan være sikre på, at alle ydelser lever op til aftalerne i jeres kravspecifikation

Vores filosofi

Godt samarbejde og gode relationer er en fundamental byggesten i SMP. Derfor gør vi en dyd ud af at sikre, at vores kunder får branchens bedste vilkår og rengøring af højeste kvalitet.

Den grundholdning deler alle vores medarbejdere, og vores koncept bliver derfor fulgt til dørs i samme høje niveau – uanset størrelsen på jeres virksomhed, eller hvor i landet rengøringen udføres.

Medarbejdere skal have mulighed for at fungere selvstændigt og udvikle deres kompetencer.

Vi kommer ud i alle hjørner

Kontorrengøring er en stor del af vores daglige arbejde. Vi ved, hvor støvet samler sig, og hvor vi skal være ekstra påpasselige.
Med kontorrengøring fra SMP får I omfattende kvalitetsrengøring, hvor ikke ét eneste hjørne går ubemærket hen.

Læs mere om kontorrengøring - og vores andre serviceydelser

Rengøring eller Special Service? Du bestemmer!

Udover rengøringen leverer vi alle de service- og rutineopgaver, der sikrer den sidste finish og gør det bedste indtryk på jeres kunder, medarbejdere og gæster.

Hos os kan du samle alle de serviceopgaver, der knytter sig til rengøring. Vi kan også sørge for, at de daglige drifts- og forbrugsartikler som sæbe, kaffe og toiletpapir altid er fyldt op, endda til priser, hvor du nyder godt af vores stordriftsfordele.

Vi skaber værdi i hverdagen

Det hele starter med
den gode dialog

Udfyld formularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer – det er ganske uforpligtende

Landsdækkende rengøringsservice