Vi skaber værdi i hverdagen

Erhvervsrengøring er vores kernekompetencen

SMP er en effektiv og professionel rengørings- og serviceleverandør, vi tilbyder et bredt udvalg af serviceydelser.

Ved at du har adgang til én enkelt leverandør, der kan håndtere forskellige aspekter af rengøring, service og vedligeholdelse, kan virksomhederne drage fordel af flere vigtige faktorer.

Hos SMP tilbyder vi skræddersyede rengøringsløsninger til; kontorer, butikker & centre, produktionslokaler samt indenfor hotel & restaurationsområdet. 

Herudover tilbyder vi en lang række serviceydelser.

  • Rensning og polering af vinduer
  • Rensning og polering af vinduer
  • Behnadling af alle typer gulve
  • Vask og udskiftning af måtter
  • Service og opfyldning af kaffemaskineservice
  • Opvask og køkkenservice
  • Vedligeholdelse af grønne arealer og snerydning
  • Rengøring og service af byggepladser og skurvogne
  • Pleje og vedligeholdelse af facader og udendørsområder
  • Indkøb og opfyldning af drift- og forbrugsartikler

Vi tillægger en ansvarlig personalehåndtering afgørende vægt

SMP er en velrenommeret virksomhed i rengøringsbranchen,
og vi har tænkt os at forblive det!

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Derfor tillægger vi ordnede arbejdsforhold, et godt arbejdsmiljø og trivsel stor betydning.

Vi sikrer det gode arbejdsmiljø bl.a. gennem vores personalepolitik, der er udformet for at beskytte vores medarbejdere mod unødig belastning og eksponering for farlige forhold.

Som en virksomhed med stor etnisk diversitet har vi meget fokus på medarbejdernes trivsel. Vi tilbyder også vores medarbejdere kompetencegivende videreuddannelse, som sammen med de øvrige tiltag bidrager til høj personalefastholdelse og lav fraværsprocent.

Læs mere om vores personalepolitik her.

En moderne rengørings- og servicevirksomhed

SMP er i dag en moderne rengørings- og servicevirksomhed med fokus på erhvervsrengøring og beslægtede serviceydelser. SMP blev stiftet i 1995 som et traditionelt rengøringsfirma af Sanne Merete Pedersen.

SMP drives i dag af Fiaz Ul-Hassan, som overtog virksomheden i 2007 med det formål at udvikle den og gøre den til en moderne servicevirksomhed med fokus på erhvervsrengøring.

Siden da er SMP vokset til at være en landsdækkende servicevirksomhed med mere end 250 medarbejdere og lokale afdelinger på både Fyn, Jylland og Sjælland.

En spændende branche med muligheder

Mit navn er Fiaz Ul-Hassan, og mine aner stammer fra det sydøstasiatiske kontinent. Jeg er selv født og opvokset i Danmark og uddannet fra Syddansk Universitet og Tietgen Business College.

Jeg har arbejdet i rengøringsbranchen siden 2002 og har erfaring inden for forskellige roller som rengøringsassistent, inspektør, bogholder og sælger. Branchen tilbyder mange muligheder for dem, der ønsker at levere en enestående service. Det er denne tilgang, jeg dedikeret arbejder efter hver eneste dag, og som præger organisationen i SMP.

Hvis din nuværende rengøringsløsning ikke tilfører værdi til dig og din virksomhed, så lad os inspirere dig gennem et uforpligtende møde.

SMP – Vi skaber værdi i hverdagen.

Fiaz Ul-Hassan, Dirktør

Det hele starter med
den gode dialog ...

Udfyld formularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer – det er ganske uforpligtende.

Landsdækkende rengøringsservice