Vi skaber værdi i hverdagen

Erhvervsrengøring er vores spidskompetence

SMP er en effektiv og professionel rengørings- og serviceleverandør, som tilbyder et bredt udvalg af serviceydelser

Ved at have adgang til én enkelt leverandør, som kan håndtere forskellige aspekter af rengøring, service og vedligeholdelse, kan I som virksomhed drage fordel af flere vigtige faktorer.

Hos SMP tilbyder vi skræddersyede rengøringsløsninger til kontorer, butikker, storcentre, produktionslokaler og alle aspekter indenfor hotel- og restaurationsområdet. 

Vi tilbyder en lang række serviceydelser.

  • Rensning og polering af vinduer
  • Behandling af alle typer gulve
  • Vask og udskiftning af måtter
  • Service og opfyldning af kaffemaskiner
  • Opvask og køkkenservice
  • Vedligeholdelse af grønne arealer og snerydning
  • Rengøring og service af byggepladser og skurvogne
  • Pleje og vedligeholdelse af facader og udendørsområder
  • Indkøb og opfyldning af drift- og forbrugsartikler

Vi tillægger en ansvarlig personalehåndtering afgørende vægt

SMP er en velrenommeret virksomhed i rengøringsbranchen,
og det har vi tænkt os at blive ved med at være

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Derfor tillægger vi ordnede arbejdsforhold, et godt arbejdsmiljø og trivsel meget stor betydning.

Vi sikrer blandt andet det gode arbejdsmiljø igennem vores personalepolitik, der er udformet til at beskytte vores medarbejdere mod unødig belastning og eksponering for farlige forhold.

Som en virksomhed med stor etnisk diversitet, har vi meget fokus på medarbejdernes trivsel. Vi tilbyder også vores medarbejdere kompetencegivende videreuddannelse, der sammen med de øvrige tiltag bidrager til høj personalefastholdelse og lav fraværsprocent.

Læs mere om vores personalepolitik her.

En moderne rengørings- og servicevirksomhed

SMP er i dag en moderne rengørings- og servicevirksomhed med fokus på erhvervsrengøring og beslægtede serviceydelser. SMP blev stiftet i 2001, som et traditionelt rengøringsfirma af Sanne Merete Pedersen.

SMP drives i dag af Fiaz Ul-Hassan, som overtog virksomheden i 2007 med det formål at udvikle den og gøre den til en moderne servicevirksomhed med fokus på erhvervsrengøring.

Siden da er SMP vokset til at være en landsdækkende servicevirksomhed med mere end 250 medarbejdere og lokale afdelinger på både Fyn, Jylland og Sjælland.

En spændende branche med muligheder

Mit navn er Fiaz Ul-Hassan, og mine aner stammer fra det sydøstasiatiske kontinent. Jeg er selv født og opvokset i Danmark, og uddannet fra Syddansk Universitet og Tietgen Business College.

Jeg har arbejdet i rengøringsbranchen siden 2002, og har erfaring inden for forskellige roller som rengøringsassistent, inspektør, bogholder og sælger. Branchen tilbyder mange muligheder for dem, der ønsker at levere en enestående service. Det er denne tilgang, jeg dedikeret arbejder efter hver eneste dag, og som præger organisationen i SMP.

Hvis din nuværende rengøringsløsning ikke tilfører værdi til dig og din virksomhed, så lad os inspirere dig gennem et uforpligtende møde.

SMP – Vi skaber værdi i hverdagen.

Fiaz Ul-Hassan, Direktør

Det hele starter med
den gode dialog

Udfyld formularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer – det er ganske uforpligtende

Landsdækkende rengøringsservice