Referencer

KVIK A/S

SMP Rengøringsservice er en sikker og troværdig service-partner.

Vi føler vi har valgt den helt rigtige leverandør til udførelse af rengøringsarbejdet hos Kvik A/S i Vildbjerg. Vi bliver af den daglige inspektør mødt med professionalisme og stor forståelse for vores arbejdsplads.

Jeg kan varmt anbefale SMP Rengøringsservice.

Susanne Nørgaard
Rengøringsansvarlig, KVIK A/S

Sct. Albani Skole

En historisk rengøringsopgave

SMP Rengøringsservice er en sikker og troværdig service-partner.
Vi føler, at vi har valgt den helt rigtige leverandør til udførelse af rengøringsarbejdet på skolen.
Vi bliver mødt med professionalisme og stor forståelse for skolens specielle forhold.
Jeg kan varmt anbefale SMP Rengøringsservice.

Lars Bendix Skoleleder, Sct. Albani Skole

Lars Bendix
Skoleleder, Sct. Albani Skole

Danske Hoteller

19 spændende, individuelle kroer, hoteller og konferencecentre

SMP Rengøringsservice udfører rengøring af flere hoteller i kæden og gør det professionelt og dedikeret, så det passer til hotellernes skiftende belægning og anvendelse. To dage er aldrig ens i vores verden, men SMP løser opgaven på en positiv og imødekommende måde. Stor anbefaling herfra!

Jesper Stadsvold Olesen Direktør & Bestyrelsesmedlem, Danske Hoteller

Jesper Stadsvold Olesen
Direktør & Bestyrelsesmedlem, Danske Hoteller

Bowl ‘n’ Fun

Vi gør vort yderste for at vore gæster får en unik oplevelse i optimale rammer. Dette omfatter naturligvis også, at centrene fremstår rene og pæne, hvilket vi har lagt i hænderne på SMP Rengøringsservice. SMP løser på landsplan rengøringen i alle centrene til vores fulde tilfredshed. De er meget dedikerede til opgaven og altid lette at få fat på. Vi kan varmt anbefale SMP.

Lene Høj Larsen Adm.direktør, Bowl 'n' Fun

Lene Høj Larsen
Adm.direktør, Bowl ‘n’ Fun

Bager From

SMP løser en utrolig vigtig opgave i vort bageri, nemlig rengøringen. Vi stræber efter den bedste hygiejne og har selv et omfattende egenkontrol-system, samtidig med at vi kontrolleres af myndighederne. Produktion af brød og kager kræver en virkelig grundig rengøringsindsats og det klarer SMP. Vi kan trygt anbefale dem som en dedikeret leverandør af rengøring til levnedsmiddelindustrien.

Pelle Sveistrup From Driftsleder, Bager FromPelle Sveistrup From
Driftsleder, Bager From

CRAMO A/S

SMP er en vigtig samarbejdspartner for Cramo A/S fordi de sørger for, at vore lokaler fremstår rene og pæne, trods en stor belastning. Det er ikke altid en let opgave, men SMP løser den med engagement og faglig stolthed. Vi kan varmt anbefale SMP som en seriøs virksomhed, der følger tæt op på sit arbejde.

Palle Olsen Regionschef DK, Cramo A/SPalle Olsen
Regionschef DK, Cramo A/S

Biltema

SMP Rengøringsservice er en pålidelig leverandør af rengøring. SMP Rengøringsservice varetager rengøringen af flere af Biltemas varehuse på landsplan, hvor de står for rengøring af butikslokaler, kontorlokaler, lager, sanitetsrengøring og ikke mindst vinduespolering, så varehuset fremstår indbydende. Jeg kan klart anbefale SMP Rengøringsservice.

Patrick Persson 
Operations Manager, Biltema A/S

laptop and smartphone

Care1 A/S

SMP har ansvaret for rengøringen af samtlige af vores butikker i Danmark, og det gør kommunikationen omkring rengøringen mere flydende, end i tilfælde af at man havde flere forskellige servicepartnere at skulle forholde sig til. Det sparer os tid og gør dialogen nemmere for os. Vi siger god for SMP herfra.

Christian Ravn Jensen

Christian Ravn Jensen
COO Operations Manager,  Care1 A/S