Referencer

C-SOLUTION

Vores samarbejde med SMP Rengøringsservice er i top. Vi er beliggende i Horsens og får fast rengøring. Hvis der skulle være til rettelser eller ændringer i ordningen – har vi en fast inspektør som oplærer rengøringspersonalet, så vi ikke skal vise det til flere end en. Nem og enkelt, ingen afbrydelser i ens arbejde – da de tilpasser sig os og vores virksomhed. Varme anbefalinger til SMP Rengøringsservice.

https://c-solution.dk/

Henrik Kristjansen
Backoffice/Partner, C-SOLUTION

Sct. Albani Skole

En historisk rengøringsopgave

Vi føler, at vi har valgt den helt rigtige leverandør til udførelse af rengøringsarbejdet på skolen.
Vi bliver mødt med professionalisme og stor forståelse for skolens specielle forhold.
Jeg kan varmt anbefale SMP Rengøringsservice.

Lars Bendix Skoleleder, Sct. Albani Skole

Lars Bendix
Skoleleder, Sct. Albani Skole

Danske Hoteller

19 spændende, individuelle kroer, hoteller og konferencecentre

SMP Rengøringsservice udfører rengøring af flere hoteller i kæden og gør det professionelt og dedikeret, så det passer til hotellernes skiftende belægning og anvendelse. To dage er aldrig ens i vores verden, men SMP løser opgaven på en positiv og imødekommende måde. Stor anbefaling herfra!

Martin Strange
Direktør & Bestyrelsesmedlem, Danske Hoteller

Bowl ‘n’ Fun

Vi gør vort yderste for at vore gæster får en unik oplevelse i optimale rammer. Dette omfatter naturligvis også, at centrene fremstår rene og pæne, hvilket vi har lagt i hænderne på SMP Rengøringsservice. SMP løser på landsplan rengøringen i alle centrene til vores fulde tilfredshed. De er meget dedikerede til opgaven og altid lette at få fat på. Vi kan varmt anbefale SMP.

Lene Høj Larsen Adm.direktør, Bowl 'n' Fun

Lene Høj Larsen
Adm.direktør, Bowl ‘n’ Fun

Biltema

SMP Rengøringsservice er en pålidelig leverandør af rengøring. SMP Rengøringsservice varetager rengøringen af flere af Biltemas varehuse på landsplan, hvor de står for rengøring af butikslokaler, kontorlokaler, lager, sanitetsrengøring og ikke mindst vinduespolering, så varehuset fremstår indbydende. Jeg kan klart anbefale SMP Rengøringsservice.

Patrick Persson 
Operations Manager, Biltema A/S

laptop and smartphone

Care1 A/S

SMP har ansvaret for rengøringen af samtlige af vores butikker i Danmark, og det gør kommunikationen omkring rengøringen mere flydende, end i tilfælde af at man havde flere forskellige servicepartnere at skulle forholde sig til. Det sparer os tid og gør dialogen nemmere for os. Vi siger god for SMP herfra.

Christian Ravn Jensen

Christian Ravn Jensen
COO Operations Manager,  Care1 A/S

XL-BYG

SMP Rengøringsservice er en sikker og troværdig service-partner. SMP Rengøringsservice varetager rengøringen af XL-BYG Lollands Trælast. Vi bliver af den daglige inspektør mødt med professionalisme og stor forståelse for vores arbejdsplads og kunder.

Tim Rasmussen
Butikschef, XL-BYG Lollands Trælast