Specialiseret rengøring på Danmarks travleste fiskerihavn

I hjertet af én af Danmarks travleste havn, står SMP for at holde Claus Sørensen A/S’s faciliteter i topform, med fokus på specialiseret industrirengøring.

SMP varetager den essentielle opgave med industrirengøring af køle- og fryserumsamt erhvervsrengøring af administrationsområder. I et miljø, hvor hygiejne og renhed er af højeste betydning, leverer SMP rengøringsservices, der matcher branchestandarderne.

Rengøring af fødevarerfaciliteter er af største vigtighed, især når det gælder køle- og fryserum. Med vores ekspertise inden for både erhvervs- og industrirengøring, sørger vi for, at vores Claus Sørensen A/S´s operationer kører glat og uden afbrydelser.

Et vigtigt parameter for Claus Sørensen A/S er vores innovative kundecenter – SMP.Direct. Gennem SMP.Direct er der altid adgang til detaljeret dokumentation og overblik over både tidligere og kommende rengøringsopgaver. Dette sikrer fuld sporbarhed og gør det muligt for ledelsen at være opdateret med de seneste rengøringsaktiviteter.

Ved at vælge SMP, har vi sikret os, at vores rengøringsbehov bliver håndteret professionelt og effektivt, hvilket giver os en vished, som sikre at vi kan fokusere på kerneområderne i virksomheden. Med SMP’s vedholdende fokus på kvalitet og service, kan vi forsat være et eksempel på excellence inden for fiskeri- og fødevareindustrien.

Jørn Hvilshøj, Afdelingsleder hos Claus Sørensen A/S, Hanstholm

Landsdækkende rengøringsservice