Et landsdækkende og velsmurt administrationsapparat, gør os gearede til såvel store som små erhvervskunder

En kæde er ikke stærkere end det svageste led. Sådan lyder det gamle ordsprog, og for kædevirksomheder betyder det, at en dårlig oplevelse i én afdeling, smitter af på alle de andre.

SMP hjælper med at gøre alle jeres led stærke. Vi sørger for samme høje service over hele landet, så jeres kontorer eller butikker altid fremstår rene, pæne og imødekommende.

Vi spænder bredt inden for servicefaget og servicerer dagligt lokale afdelinger på tværs af landet.

Hvis du har en kædevirksomhed i Danmark og ønsker én samlet rengøringsaftale, kan du drage fordel af vores service i alle dine afdelinger. Vores serviceassistenter og inspektører kender til de lokale behov og tilpasser sig også dine specifikke behov.

SMP består af mere end 250 serviceassistenter spredt ud i Jylland, på Sjælland og på Fyn, hvor vi også har vores hovedkontor. I kan derfor altid nyde godt af vores ydelser uanset, hvor jeres virksomhed befinder sig i landet.

Landsdækkende møbelkæde med inspirerende bolighuse

Funklende rene omgivelser er vigtige, når kunderne skal beslutte sig for at købe møbler hos ILVA. Med kvalitet som hovedkriterie har ILVA valgt at overlade rengøringen af deres showrooms, butikker og kontorer til SMP. Rengøring af højeste kvalitet er nødvendigt i ILVAs 28 showrooms og…

Kan du se en idé i, at vi fylder op med de daglige drifts- og forbrugsartikler?

Der er både god økonomi og tryghed i at overlade ansvaret for virksomhedens daglige drifts- og forbrugsartikler til SMP.

Læs mere om drift- og forbrugsartikler - og vores andre serviceydelser

Hør Nichlas fra Løvbjerg Trøjborg fortælle om sit samarbejde med SMP.

Overblik fra hovedkontoret i Blåvands Huk
til afdelingen i Østerskær

Via vores it-løsning SMP Direct har I det komplette overblik over samtlige processer, rengøringsplaner, kvalitetsrapporter m.m.

Det personlige kundecenter er skræddersyet til jer. Uanset om du er daglig leder, økonomichef eller en del af bestyrelsen, har du altid det komplette overblik over hele kæden såvel som de små detaljer hos de enkelte afdelinger.

Fleksibilitet

Se hvilke tidspunkter der rengøres og afmelde/tilvælge opgaver.

Kommunikation

Kommunikere direkte med inspektør,
drift og administration.

Indkøb

Bestille drift- og forbrugsartikler
samt følge ordrehistorik.

Rapporter

Se dokumenter,
kvalitetsrapporter mv.

Det hele starter med
den gode dialog

Udfyld formularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer – det er ganske uforpligtende

Landsdækkende rengøringsservice