Skab et godt førstehåndsindtryk med velplejede grønne arealer

Udendørsarealerne er virksomhedens ansigt udadtil og er med til at danne et godt indtryk af jeres virksomhed. Det er noget af det første kunder og samarbejdspartnere ser, inden de træder ind i jeres bygningsfaciliteter. Derfor er det afgørende at have imødekommende og velplejede grønne arealer.

Vi står klar til at give en hjælpende hånd ved at tilbyde vedligeholdelse af din virksomheds grønne arealer – hele året rundt.

Hvad tilbyder vi?

Hos SMP kan du vælge mellem en lang række af services inden for vedligeholdelsen af din virksomheds grønne arealer. Vores kompetente medarbejdere er eksperter i havearbejde, og sætter vores kunders behov i første række.

SMP tilbyder blandt andet:

  • Græsslåning
  • Hækkeklipning
  • Beplantning
  • Ukrudtsbekæmpelse
  • Fældning af træer
  • Snerydning

Står dine ønsker ikke på listen, finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Pæne, grønne arealer uanset årstid

Et pænt udeareal er vigtig året rundt, og derfor kan du få vedligeholdt jeres grønne arealer alle tider på året med SMP.

Alt efter årstiden fokuserer vi på forskellige ting. I løbet af foråret gør vi klar til sommer, hvilket blandt andet indebærer beplantning. Sommeren byder på klipning af hække og renholdelse af stier, hvorefter efterårets fokus hviler på fjernelse af blade. Slutteligt er vinterens primære opgave at rydde sne.

Hvad enten du ønsker helårsvedligeholdelse eller blot sæsonbestemt vedligeholdelse, står vi til rådighed. Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for jer.

Landsdækkende rengøringsservice