Skab et godt førstehåndsindtryk med velplejede grønne arealer

De grønne omgivelser, er det første kunder og medarbejdere ser, inden de træder ind i jeres bygning. Derfor er det afgørende at have imødekommende og velplejede grønne arealer omkring din virksomhed.

Udendørsarealerne er virksomhedens ansigt udadtil og er med til at danne et godt indtryk af jeres virksomhed.

Vi står klar til at give en hjælpende hånd ved at tilbyde vedligeholdelse af din virksomheds grønne arealer – hele året rundt.

Hvad kan du få hos SMP?

Hos os kan du vælge en lang række af services indenfor vedligeholdelsen af din virksomheds grønne arealer. Vores kompetente medarbejdere er eksperter i havearbejde og sætter vores kunders behov i højsædet.

Du kan blandt andet få følgende hos SMP:

  • Græsslåning
  • Hækkeklipning
  • Beplantning
  • Ukrudtsbekæmpelse
  • Fældning af træer
  • Snerydning

Står dine ønsker ikke på listen, finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Pæne grønne arealer uanset årstid

Et pænt udeareal er vigtig året rundt, og derfor kan du få vedligeholdt dine grønne arealer i alle årstider med SMP.

Alt efter årstiden fokuserer vi på forskellige ting. I løbet af foråret gør vi klar til sommer, hvilket blandt andet indebærer beplantning. Sommeren byder på klipning af hække og renholdelse af stier, hvorefter efterårets fokus hviler på fjernelse af blade. Slutteligt er vinterens primære opgave at rydde sne.

Hvad enten du ønsker helårsvedligeholdelse eller blot sæsonbestemt vedligeholdelse, står vi til rådighed. Kontakt os allerede i dag og hør mere, om hvad vi kan gøre for dig.

Landsdækkende rengøringsservice