Landsdækkende møbelkæde med inspirerende bolighuse

Funklende rene omgivelser er vigtige, når kunderne skal beslutte sig for at købe møbler hos ILVA. Med kvalitet som hovedkriterie har ILVA valgt at overlade rengøringen af deres showrooms, butikker og kontorer til SMP.

Rengøring af højeste kvalitet er nødvendigt i ILVAs 28 showrooms og butikker på tværs af landet, hvor alt står snorlige i både showrooms og kontorer. 

For detailkæder med showrooms er det essentielt, at det ser indbydende ud, så kunderne får lyst til at komme ind – og blive hængende. Det kræver blandt andet konsistent og grundig rengøring både af facaden og indendørs. 

Derfor udfører vi vinduespolering og rengøring af showrooms og kontorfaciliteter for ILVA. Med en komplet rengøring sørger vi for at tiltrække kunder, og at medarbejderne kommer ind på en arbejdsplads, som er ren – også der, hvor kunderne ikke kommer ind.

"Hos ILVA vægter vi kvalitet rigtig højt i vores bolighuse. Det betyder, at de skal se indbydende ud, og rengøringen skal være i top. Det sørger SMP for i et samarbejde, som er vi meget glade for."

Thomas Helsinghof, regnskabschef hos ILVA

ILVA

Gennem årene udviklede ILVA sig til at være blandt danskernes absolut foretrukne bolighuse at besøge, når der skulle hentes ny inspiration og rådgivning til hjemmet. ILVA blev kendt for sine friske designs, spændende boligtilbehør og smarte sofaer.

I dag er alle ILVA- og IDEmøbler-bolighuse flyttet sammen og er blevet til ILVA, som har bolighuse fordelt over hele Danmark.

ILVA står derfor stærkere end nogensinde og har alle forudsætninger for fortsat at udvikle sig og cementere sin position som danskernes foretrukne bolighus.

Landsdækkende rengøringsservice