Landsdækkende bilforhandler med showrooms og værksteder

Autohuset Vestergaard med filialer i Jylland, på Fyn og på Sjælland skal hverken bekymre sig om rengøring, vinduespolering eller opfyldning og servicering af kaffemaskiner.

Når kunderne kommer for at kigge på ny bil hos Autohuset Vestergaard, møder de et pletfrit showroom, uanset hvor i landet de møder op. SMP står nemlig for rengøringen i alle Autohuset Vestergaards filialer rundt omkring i Danmark.

Vi  sørger også for, at der er rent og pænt på autohusets kontorer, værksteder og salgsfaciliteter, og især værkstederne stiller krav til vores ekspertise i at anvende de rigtige rengøringsmidler til forskellige opgaver.

Samtidig er der ingen risiko for, at der mangler sæbe eller papir på toiletterne eller kaffe i kaffemaskinen. For udover rengøringen har Autohuset Vestergaard også indgået en aftale om, at vi leverer alle de daglige forbrugsvarer.

Vi sørger også for vinduespolering af de store vinduespartier i de forskellige showrooms, så kunderne får det bedste helhedsindtryk af både biler og lokaler. Med en fast aftale om vinduespudsning  og andre specialopgaver som for eksempel gulvpolering  behøver Autohuset Vestergaard kun én leverandør for, at deres faciliteter fremstår rene og imødekommende.

Autohuset Vestergaard står for kvalitet, åbenhed og langvarige kunderelationer. Det indebærer, at vores kunder gerne må kigge os over skulderen – også på værkstederne – og derfor er det vigtigt for os, at der er rent både i showroomet og på værkstedet. SMP deler vores værdier om kvalitet og åbenhed og leverer præcis den service, der skal til for at skabe og opretholde en langvarig kunderelation.

Ryan Rahbæk, CEO i Autohuset Vestergaard

Landsdækkende rengøringsservice