Den høje kvalitet skabte samarbejdet…

Med hygiejnen som hovedprioritet – rengøring i restauranter, køkkener og omklædningsfaciliteter.

En restaurant er et af de sidste steder, du har lyst til at finde snavs i hjørnerne. Det behøver A Hereford Beefstouw ikke bekymre sig om, for SMP sørger for pletfri rengøring i både baglokaler og på restauranterne.

Når du træder ind ad døren hos A Hereford Beefstouw, bliver du mødt af duften af saftige steaks og synet af rene omgivelser. Det samme gælder i baglokaler og køkkener, hvor du ikke kommer til at finde så meget som én støvet overflade.

SMP står for rengøringen af de fleste A Hereford Beefstouw restauranter. Vores arbejde indebærer desuden rengøringen af omklædningsomgivelser, kontorfaciliteter og køkkener. Dertil kommer opvaskehold, som kan bestilles via SMP.Direct.

Vores store erfaring med rengøring af køkkener sikrer en høj kvalitetsstandard. Ved at lade os stå for rengøringen kan A Hereford Beefstouw hvile i, at rengøringen altid er i top – også ved hygiejnetjek eller besøg fra fødevarestyrelsen.

I stedet kan de på restauranterne fokusere på at stege bøffer og betjene kunder. Og det er de godt tilfredse med:

I restaurationsbranchen er der – med god grund – skrappe krav til rengøringen og hygiejnen generelt. Det har SMP helt styr på. Med vores samarbejde med dem får vi rengøring af en kaliber, vi ikke tidligere har oplevet fra andre leverandører.

Tim Sølyst, COO i A Hereford Beefstouw

A Hereford Beefstouw

A Hereford Beefstouw er ikke kun mad og vin af højeste kvalitet.
Kunst og design er lige så vigtig en del af vores koncept. Vi samarbejder med anerkendte kunstnere med det formål at sikre et element af interessant og ikke mindst unik kunst og design på A Hereford Beefstouw.

Kødet

A Hereford Beefstouw handler om første klasses oksekød.

I mere end 45 år har vi udviklet vores koncept – hele tiden med fokus på kødet.

Et saftigt og mørt stykke oksekød, perfekt tilberedt på den åbne grill er essensen af A Hereford Beefstouw

Vinen

Vi importerer vin fra adskillige lande rundt om i verden – herunder Frankrig, Italien, Spanien, Tyskland, USA og Australien. Vin fra områderne Bourgogne og Piemonte er særligt fremtrædende på vores vinkort.

Vin er en af hjørnestenene i vores koncept, og derfor er kvalitet også afgørende for, om en vin finder vej til vores vinkort og dermed til gæsterne i vores restauranter.

Landsdækkende rengøringsservice