Perfektion i Trøjborg Centret

Trøjborg Centret har sikret sine gæster og partnere en ren og indbydende hverdag ved at samarbejde med SMP

Som rengøringspartner leverer SMP daglig rengøring og vinduespolering i det moderne butikscenter – Trøjborg, og sikrer at det altid fremstår rent og indbydende for de mange daglige besøgende.

I et butikscenter som Trøjborg er der mange kvadratmeter og kanter, hvor støv og skidt kan samle sig – og nemt blive overset. Med SMP som samarbejdspartner har Trøjborg sikret sig en fast rengøringsrutine, som dokumenterer at intet bliver overset eller overladt til tilfældighederne. En grundig rengøringsplan sikrer, at det samme høje rengøringsniveau bliver opretholdt hver dag – og SMP medarbejdere ved præcis, hvordan de skal agere ved udfordringer.

I det 5.000 kvadratmeter store center finder man alt, hvad man har brug for i dagligdagen, lige fra dagligvarer og specialbutikker til spisesteder og klinikker.

I et travlt center med mange aktører sætter vi stor pris på en professionel og ansvarsfuld rengøringspartner, som sikrer et rent resultat, der værdsættes af vores mange butikker og besøgende:

Med SMP som rengøringspartner opretter vi det gode omdømme over for både vores mange besøgende og butikker. Dette er et must, da mange parter skal føle sig sete og hørte.

Direktør hos Løgten Invest A/S

Landsdækkende rengøringsservice