Skab tryghed i vinterperioden med grundig snerydning

Udover at være specialiseret i rengøring, tilbyder vi også snerydning i vinterperioden. Professionel snerydning er vigtig fordi glatte veje, fortove og trapper kan resultere i alvorlige uheld. For virksomhedsejere er der skærpede lovkrav, og ofte er det større arealer, der skal ryddes for sne. det kan være en sej opgave at se sig ud af, og derfor står vi klar til at tilbyde denne service, så I kan fokusere på det, der giver mening for jer.

Krav til snerydning

Snerydning af fortove og trapper er et lovkrav til alle grundejere, hvilket også inkluderer virksomheder. Her lyder kravet, at der skal være ryddet for sne i tidsrummet 07-22, og for virksomheder lyder det, at sneen skal være ryddet, inden medarbejderne møder ind. Såfremt kravet ikke opfyldes, risikerer I enten en bøde eller at betale erstatningskrav til eventuelle tilskadekomne.

Det er derfor afgørende at have en god snerydning, der lever op til kravene, hvilket er netop det, I får med snerydning fra SMP. Vi sikrer grundig snerydning, hvor ingen af virksomhedens besøgene eller medarbejdere ender med at komme til skade.

Snerydning som en del af medarbejdertrivslen

Snerydning forebygger medarbejderskader, og sikrer dermed et godt fysisk helbred. Det er derfor en vigtig del af medarbejdertrivslen at investere i grundig snerydning.

Vi tror på, at medarbejdere er forudsætningen for driften i virksomheder, og derfor hjælper professionel snerydning med, at dine medarbejdere kommer trygt og godt på arbejde i vinterperioden.

Skræddersyet løsning til din virksomhed

Hvis du ønsker at forebygge medarbejderskader, skade på besøgende samt at leve op til det lovpligtige krav, er der hjælp af hente hos os.

Vi står til rådighed i hele vinterperioden. Vores kompetente medarbejdere rykker ud på alle tider af døgnet, og er klar til at finde på specifikke løsninger til netop din virksomhed.

Landsdækkende rengøringsservice