DLF Seeds & Science sjælefrænde med SMP

Mange ved ikke at SMP Rengøringsservice har et jysk kontor i det gamle landbrugscenters lokaler i Aulum. Det gamle landbrugscenter var et sted hvor man rådgav vedr. landbrug. Vores nyeste kunde DLF Seeds & Science i Nørre Alslev Falster er en global frøvirksomhed der bl.a. forædler frø til landbruget. Derfor er der tale om et historisk godt match.

Når du drikker din daglige mælk – tænker du ikke så meget over værdikæden. Vi leverer rene lokaler til erhverv, så de kan levere fodergræs til landbruget og koen på marken. Vi behandler gulve på m2 størrelse med fodboldbaner. Dermed er vi ved at sikre rene gulve hos DLF Seeds & Science, også som et indledende første led, med til at sikre grønt græs til køerne og mælk på bordet.

 

DLF Seeds & Science

DLF er en global frøvirksomhed, der forædler, producerer og afsætter frø til landbruget, privat og professionel plænegræs, frø til sukker- og foderroer samt frø til andre afgrøder.

Forbrugerne verden over stiller store krav til græs: Græs til foder skal have god næringsværdi, stor robusthed og modstandskraft, høj udbytte og – for plænegræs’ vedkommende – let vedligeholdelse. Vores kunder forventer, at vi hele tiden udvikler nye og bedre frøsorter. Derfor bruger vi mange ressourcer på planteforskning og produktudvikling, både i laboratoriet og på vores forædlingsstationer verden over. Omkring elleve procent af vores 2000 medarbejdere arbejder med forskning og udvikling af nye og bedre frøsorter. Vi har planteforædlingsprogrammer verden over for at teste sorternes egenskaber, og for at finde de sorter, der trives under barske klima- og jordbundsforhold og tilfredsstiller de mest krævende og kritiske kunder i verden. Derfor bliver vores græs oftest valgt til store topevents som verdensmesterskaberne i fodbold.

Med en markedsandel på omkring 50 pct. i Europa og 25 pct. på verdensplan er der en god chance for, at de dyr, der leverer dine mælkeprodukter, dit lamme- og oksekød og ulden til din trøje, har fået det foder de har behov for fra vores græs. Hvis du holder af sport, har du formentlig set dit yndlingshold score på vores sportsgræs. Og hvis du bare nyder at slappe af på græsset i din have, har din plæne formentlig også startet livet som et frø i en vores græsblandinger. Som global markedsleder leverer vi græs- og kløverfrø til mere end 80 lande. DLF er et andelsselskab, der ejes af danske frøavlere.

Vores forretningsstruktur sætter kunderne i centrum. Og vores kunder fortjener det bedste produkt – innovative sorter, der leveres hurtigt og effektivt. Derfor er DLF vertikalt integreret i såvel forskning og udvikling, som produktion og salg.

Landsdækkende rengøringsservice