SMP udvalgt til at løse rengøringen & services for Dancenter A/S på Fyn & Langeland

Der er boom i sommerhusudlejningen i Danmark og eksperter mener at 2017 bliver et travlt år for sommerhus / ferieudlejning.

Det er en stor opgave at sikrer alle sommerhuse-ferieboliger er rengjorte og står klar til de mange gæster. Det kræver en store fleksibilitet, præcision og godt gammeldags rengøringshåndværk at løfte opgaven till alle gæsters tilfredshed.

Vi er derfor meget stolte af, at Dancenter A/S FYN har valgt SMP som servicepartner til varetage servicen på hele Fyn & Langeland med start pr. 01.04.2017.

Vi ser frem til et godt og succesfuld samarbejde med glade gæster !

Vælg mellem mere end 5.000 sommerhuse i Danmark

Hos DanCenter finder du stort set alle typer sommerhuse. Så er der altid er et sommerhus, der passer til det, du står og har behov for.

Du kan blandt andet vælge mellem:

  • Hyggelige klassiske sommerhuse, der er perfekte til en weekend eller ferie sammen med dem, der betyder allermest for dig.
  • Rummelige sommerhuse med god plads til familie og venner – og med faciliteter som spa og sauna, der gør ferien ekstra skøn.
  • Store luksus- og aktivitetshuse, der kan rumme flere generationer og er ideelle, når du vil fejre livets store begivenheder.

Landsdækkende rengøringsservice