Elite-smiley til bageriet i samarbejde med SMP

De tidligere ejere af Hartvigs Bageri i Viborg er flyttet til Lemvig, hvor de har overtaget Aagaardsbageri. SMP Rengøringsservice er de heldige leverandører af en rengøringsløsning i de nye omgivelser, og allerede indenfor første måned har bageriet, butikspersonale, bagere og SMP tilsammen opnået en elitesmiley.

Rengøring i levnedsmiddelbranchen er en specialiseret opgave. Vi har formået at udfylde forventningerne til rengøring og hygiejne i bagerilokalerne på elite-niveau, og ser frem til at fastholde standarden.

Aagaardsbageri i Lemvig

Frank Hartvig blev uddannet bager i 1988. Rikke Madsen er uddannet receptionist, og de gør tilsammen alt for at kunderne får en god betjening og service i butikken.

Vi ser frem til et langtidshævet samarbejde, hvor kundeforholdet skal plejes, som en surdej der skal spædes til med vand og mel, så man længe og gentage gange kan høste et næringsrigt resultat, som er godt for begge parter.

Uden at slå et for stort brød op, vil vi gerne servicere flere af denne slags værdsatte bagerikunder, for at sikre en sprød skorpe udenpå i butikken, og en blød og lækker krumme inde i bageriet.

Er dit forhold til din nuværende leverandør på rengøring ved at være lidt klægt, så tøv ikke med at kontakte os.

Landsdækkende rengøringsservice