To servicevirksomheder med forståelse for hinanden.

Aktiv Hvidevareservice og SMP Rengøringsservice – et jævnbyrdigt B2B forhold. Forskellige typer af service, men med samme gode solide kundeservice. SMP varetager rengøring af deres kontorfaciliteter i hovedkontoret i 8330 Beder ved Aarhus. Typisk kontorrengøring består af programmet 311, som betyder at vi kommer forbi og rengøre kontorene 3 dage om ugen, 1 gange med grundig støvsugning eller gulvvask, og 1 gang grundigere rengøring af inventar.

Kontorrengøring er noget af det vi klarer en 5-stjernet service på. Vi tilbyder både kontorrengøring, vinduespolering, måtteskifte, kantineservice, indkøb af forbrugsartikler/papirvarer, og anden ejendomsservice. Derfor kan vi give fulde løsninger, der sparer jeres medarbejder tid. I bliver fri for at skulle forholde jer til forskellige leverandører, og selv at købe forbrugsartikler ind. Ønsker I at holde det i egne hænder, kan dette også sagtens lade sig gøre. Vi er fleksible og finder den løsning der passer bedst til jer.

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Landsdækkende rengøringsservice