SMP leverer logisk rengøringsplan til Kuehne+Nagel

Fragtskib

SMP Rengøringsservice leverer logiske rengøringsinstruktioner og -planer til logistikvirksomheden Kuehne+Nagel.

Vi udfører opgaver til lands såsom kontor- og administrationsrengøring, inkl. opfyldning af forbrugsartikler og vinduespolering.

Intet hovedkontor er for stort for SMP Rengøringsservice. Når vi har lavet et tilbud på en rengøringsløsning, søsætter vi en gennemarbejdet rengøringsplan, som tager højde for alle typer af udfordringer og opgaver som kræver ekstra opmærksomhed.

Vi tager hensyn til at der kan opstå rengøringsopgaver ud af det blå, ved at sætte rengøringsassistenten i stand til at vurdere behovet for ekstra tid, og dertil kan assistenten anmode om det, til rengøringsinspektørens godkendelse. Derfor er der altid styr på kundens budget ift. rengøringsopgaver.

Kuehne+Nagel

Kuehne + Nagel International AG er et globalt transport- og logistikfirma med base i Schindellegi, Schweiz. Det blev grundlagt i 1890 i Bremen, Tyskland, af August Kühne og Friedrich Nagel.

De leverer søtransport og luftfragtforsendelse, kontraktlogistik og vejtransport.  I 2010 var Kuehne + Nagel den førende globale speditør, der tegnede sig for næsten 15% af verdens luft- og søfragtvirksomhed.

 

Landsdækkende rengøringsservice