Knivskarp NewYorker-vægge og rengøring hos Jern og Glas

Du kan altid få knivskarp rengøring til mindst ligeså skarpe priser hos SMP Rengøringsservice. Skal dit kontor se moderne og tjekket ud kan det industrielle New Yorker look være sagen med indvendige glasdøre og vægge fra Jern og Glas. For at hele kontoret spiller, dur det selvfølgelige ikke med fedtfingre og håndaftryk på glasset. Derfor sørger vi i SMP Rengøringsservice for en skræddersyet rengøringsplan til jeres virksomhed, hvor der også tages højde for de periodiske småopgaver som sikrer helhedsindtrykket, ligesom hos Jern og Glas.

Vi sender altid en månedlig kvalitetsrapport til Jern og Glas, som de kan godkende eller skrive en kommentar til, så følger vi op på sagen. Det er med til at sikre at vi lever op til forventningerne at kunden altid har det sidste ord mht. at godkende kvaliteten af rengøringen, da vi aldrig tager vores kundes mening for givet.

Skal vi også sende jer en skarpskåret rengøringsplan, som er designet efter jeres specifikke behov – tøv ikke med at kontakte os i dag.

Landsdækkende rengøringsservice