Vi ser frem til samarbejdet med ILVA

Det er en fast opgave at vedligeholde et højt kvalitetsniveau for rengøring af bolighuse. SMP Rengøringsservice ser meget frem til at kunne yde den ekstra gode service for ILVA og ILVA’s kunder. Det er vigtigt for oplevelsen ved køb af møbler og interiør, at man kan forestille sig det pænt indrettet i sit eget hjem. Derfor er det essentielt at bolighuset altid fremstår rent, pænt og præsentabelt.

Det ser vi frem til at sikre er tilfældet for alle ILVA’s bolighuse i vores nye landsdækkende aftale, og dermed vil vi skabe værdi i hverdagen både for vores kunde, og kundens kunder.

Tilsammen får I smuk boligindretning fra ILVA og strålende rengøringsservice leveret af SMP.

ILVA

Gennem årene udviklede ILVA sig til at være blandt danskernes absolut foretrukne bolighuse at besøge, når der skulle hentes ny inspiration og rådgivning til hjemmet. ILVA blev kendt for sine friske designs, spændende boligtilbehør og smarte sofaer.

I dag er alle ILVA- og IDEmøbler-bolighuse flyttet sammen og er blevet til ILVA, som har bolighuse fordelt over hele Danmark. Derudover har ILVA en lang række bolighuse, der er ejet af franchisetagere, over hele verden – lige fra Nordeuropa til Mellemøsten.

ILVA står derfor stærkere end nogensinde og har alle forudsætninger for fortsat at udvikle sig og cementere sin position som danskernes foretrukne bolighus.

 

Landsdækkende rengøringsservice