Godt begyndt er halvt fuldendt – samarbejde med Løvbjerg.

Vi ser frem til at blive en del af Løvbjerg-ånden som betyder, at man hjælper hinanden på tværs af alder, køn, religion, stilling.

Vi hos SMP Rengøringsservice kan identificere os med Løvbjerg-ånden, som siger at alle er lige hos Løvbjerg, og alle er velkomne. Ærlighed, troværdighed og loyalitet er essensen i den måde, Løvbjerg samarbejder på. Dette matcher kerneværdierne i SMP’s medarbejder politik: SKOV

Sundhed – Købmandskab – Ordentlighed – Værdiskabelse

Vores vigtigste ressource, vores største aktiv og grundlaget for vores succes er og bliver dygtige medarbejdere, som i tryghed kan udvikle deres kompetencer og blive behandlet med stor respekt.

Derfor ser vi ligeledes frem til at have en afsmittende positiv effekt i dette leverandør-samarbejde.

HISTORIEN OM LØVBJERG

Løvbjerg-kæden har rødder tilbage til 1920’erne. Her opfører købmand Christian Løvbjerg en købmandsbutik i landsbyen Torsted, syd for Horsens.

Hans tre sønner – Carsten, Hans Jørgen og Knud – er i 1950’erne med til at præge udviklingen af selvbetjenings-butikker herhjemme, og i 1959 åbner familien Jyllands første supermarked i Silkeborg.

Som led i et planlagt generationsskifte træder tredje generation af købmandsfamilien – Erik og Jan C. Løvbjerg, sønner af Carsten Løvbjerg – ind i ejerskabet og arbejdet med kæden i 1989.

Løvbjerg er i dag Danmarks største familieejede supermarkedskæde.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Landsdækkende rengøringsservice