SMP sikrer wax on – wax off i Biltema

SMP Rengøringsservice varetager rengøringen af flere af Biltemas varehuse på landsplan, hvor vi står for rengøring af butikslokaler, kontorlokaler, lager. sanitetsrengøring, vinduespolering og ikke mindst gulvpolering, så varehuset fremstår rent, frisk og indbydende.

Vi har mange års erfaring med erhvervsrengøring af varehuse bl.a. som hos Biltema, hvor arbejdet kræver en struktureret rengøringsplan og det korrekte udstyr, såsom gulvvaskemaskiner og professionelle rengøringsmetoder.


Rengøringen udføres med stor omhu og nænsomhed med moderne metoder, som sikre, at overfladerne efterlades rene og hygiejniske med stor omtanke for miljøet.

Biltema

Biltema er en af Nordens største forhandlere og varehuse med alt fra biltilbehør, til produkter inden for båd, fritid, hjem, kontor, byggeri, og værktøj.


I dag har Biltema mere end 150 varehuse rundt om i Norden, og der kommer stadig flere til. De lokale varehuse har derfor et stort ansvar for at deres butiksområder ser indbydende ud, og i overensstemmelse med Biltemas kæden positive præsentable udtryk.

 

Det kan vi gøre nemt for jer ligesom for Biltema, gennem den pålidelige rengøringsindsats I får hos SMP Rengøringsservice.

Landsdækkende rengøringsservice