Fairtrade kaffe og fair medarbejderpolitik går hånd i hånd.

SMP går op i ordnede arbejdsforhold i rengøringsbranchen. Derfor giver det god mening når vi indgår et samarbejde med Freehand Coffee i Odense. Kaffe med god smag i munden og rengøring med ren samvittighed.

Vi går op i at vores medarbejdere kan arbejde i tryghed, og med fokus på udvikling af kompetencer.

Vi sikrer tryghed i ansættelsen med fokus på høje normer for etik, gensidig
respekt for kulturelle forskelle og en ligeværdig omgangstone.

Du kan tilgå vores personalepolitik her: https://smpservice.dk/profil/personalepolitik/

Vores arbejde hen mod et bæredygtigt globalt miljø, starter med vores medarbejdere. Vores medarbejdere bliver uddannet til at tænke og handle proaktivt ift. miljøet, og vores miljøpolitikken udgør det fælles grundlag.

Læs vores miljøpolitik her: https://smpservice.dk/profil/miljoepolitik/

Freehand Coffee giver en hånd til kaffebøndens vilkår.

Nyd en kop kaffe og samtidig giv dit eget lille bidrag til at gøre verden til et bedre sted. Dét gør SMP’s medarbejdere, da vi udover at levere rengøringsløsninger til Freehand Cofee i Odense, også selv nyder godt af en smart, lækker kaffemaskineløsning på hovedkontoret i Odense.

Derfor er vi i SMP sikre på god velsmagende kaffe i mange varianter til hver et møde uanset om det er internt, eller med vores kunder som vi er glad for at kunne tilbyde det bedste af det bedste med omtanke for både miljø og mennesker.

De har et bredt udvalg af forskellige typer kaffe. Deres egen Freehand Coffee er bæredygtig fra bærret på busken til den færdigbryggede kop.

Læs mere på: freehandcoffee.dk

Landsdækkende rengøringsservice